Poradňa CTEK MXS 5.0 Test & Charge

Autor: | Vložené: 28.11.2013 000 21:39 | Témy: Poradňa CTEK MXS 5.0 Test & Charge

Rozdiel Multi XS 5000 vs MXS 5.0 new

Aký je rozdiel medzi "Multi XS 5000" a MXS 5.0 new?

  • Marian Ziak

    Marian Ziak

    27. decembra 2013 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    Nabíjač MXS5.0 „new“ je vylepšená verzia modelu MXS5.0. Nabíjač je vhodný pre nabíjanie všetkych druhov olovených akumulátorov – s tekutým elektrolitom, GELových aj AGM, údržbových aj bezúdržbových (nemajú viečka) ,trakčných, automobilových aj motocyklových, pre záložnézdroje (UPS), a podobne. Nabíjač MXS 5.0 „new“, ponúka najnovšie technológie vytvorené pre profesionálne nabíjačky značky CTEK. Táto nabíjačka môže vyriešiť veľa problémov spojených s vašou batériou. Nabíjačka spĺňa vysoké nároky bežných užívateľov. MXS 5.0 „new“ diagnostikuje stav batérie. Obsahuje rekondičný režim pre oživenie hlboko vybitých akumulátorov. Nabíjač je vhodný pre udržiavacie nabíjanie, nabíjanie optimalizovaný režim počas chladných zimných mesiacov. Jeho unikátny displej umožňuje užívateľovi sledovať celý proces nabíjania.
    MXS 5.0 „new“ je plne automatická 8 kroková nabíjačka. Maximálny nabíjací prúd je 5 A. Je určená pre 12 V batérie od 1,2 do 120 Ah a je vhodná až do 160 Ah pre udržiavacie nabíjanie. Nabíjačka má IP 65 (chránené proti striekajúcej vode a prachu), zabezpečuje ochranu elektroinštalácie vozidla pri nabíjaní, ochranu proti prepólovaniu, proti iskreniu a proti skratu.
    Inovovaný model MXS5.0 „new“, obsahuje nové teplotné čidlo ktoré ešte citlivejšie riadi a optimalizuje celý priebeh nabíjania. Zdokonalená je aj kabeláž s ešte vyššou odolnosťou voči UV žiareniu a poveternostným vplyvom. Novo je tiež k dispozícii režim AGM pre gélové batérie s kapacitou vyššou ako 30Ah (u staršieho modelu MXS5.0 bol pre AGM/gélové akumulátory používaný režim „vločka“ – zimný režim ").

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
  • mirec

    mirec

    29. novembra 2013

    Ctek MXS 5.0 New má aj teplotné čidlo zabudované, čiže nabíjačka porovnáva aj teplotu prostredia pri nabíjaní......toto čidlo mala doteraz iba dtahšia MXS 10. Túto New CTEK MXS 5.0 kúpite na www.webareal.sk/extraolej

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (2)
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.